fbpx
Watch it Live sponsrar Racing Rascals – Bar(n)dagen 2018.

Watch it Live sponsrar Racing Rascals – Bar(n)dagen 2018.

Att vara med och sponsra en dag där barn och föräldrar istället för tråkiga sjukhusbesök får en heldag fylld med glädje och skoj är en självklarhet för oss på WIL.

Vad är Barndagen;

Ett av Sveriges mest uppmärksammade bilevent och det största välgörenhetseventet av sitt slag. Hit kommer det familjer med barn som fått en tuff start på livet. Istället för sjukhuskorridorer och diagnoser bjuder vi in dem tillsammans med deras familjer för en heldag där de får åka Ferraris, Porschar, Lambos och en massa annat. Barnen som kommer har detta som högsta dröm och tillsammans ser vi till att förverkliga dem!

Förutom att köra barnen i våra bilar samlar vi in pengar till olika välgörenhetsorganisationer som också stöttar barn som har fått en nitlott i livets start. Förra året samlade vi in över EN MILJON KRONOR som oavkortat gick till Cancerrehabfondens arbete.

Watch it Live var självklart på plats på Bar(n)dagen och sponsrade detta event med en exklusiv och unik F1 resa som auktionerades ut på galan som hölls senare på kvällen den 1 sep. Alla pengar som samlas in från auktionen går oavkortat till Cancerrehabfondens arbetet.

Mer om galan och vårt bidrag i nästa artikel.

Vänligen

Watch it Live

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg