fbpx
WIL – Stort tack för en fantastisk upplevelse!!

WIL – Stort tack för en fantastisk upplevelse!!

WIL – Stort tack för en fantastisk upplevelse!!!

Av en tillfällighet såg vi en annons om dagsutflykt till Sveriges första VM match mot Sydkorea i Nizjnij Novgorod. WIL fixade Fan ID och vi hade många trevliga samtal med framför allt Rebecka om det ena och det andra. Måndagen den 18 juni står vi så på Arlanda ett drygt hundratal glada och förväntansfulla Sverigefans iklädda våra gula tröjor. Då kom kallduschen…… resan inställd pga tekniska fel på planet. Besvikelsen var obeskrivlig…..

Ganska snart lugnade WIL oss med att vi skulle bli ekonomiskt kompenserade men det var ju upplevelsen vi ville ha. Därför blev vi mycket glada när vi fick ett erbjudande att åka till Sotji istället. På midsommarafton reser vi så via Moskva till Sotji med en 3 dagars vistelse på ett 4stjärnigt hotell med pooler, egen strand, och endast 4 km till matcharenan. Därtill fantastiska biljetter till matchen mot Tyskland. En helt fantastisk upplevelse.

Vi förstår att problemen med det inställda flyget var helt utanför WILs kontroll och är mycket imponerade av hur bolaget på ett förtjänstfullt sätt arbetade för att kompensera oss och därmed gav oss fantastiska minnen för livet. Vi kan därför ge WIL de allra bästa rekommendationer och önskar er all lycka till i framtiden, och vi ser fram mot nya spännande upplevelser tillsammans med er.

Mvh

Eva och Hasse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg