fbpx
Klas Hanson har idag utsetts till ny Division Manager för Watch it Live

Klas Hanson har idag utsetts till ny Division Manager för Watch it Live

Watch it Live stärker nu ytterligare sin organisation och position i och med rekryteringen av Klas Hanson. Klas är Sveriges absolut vassaste och mest erfarna person inom vår bransch och har 35 års erfarenhet av att genomföra och projektleda världsevenemang både inom sport, musik och underhållning. Till exempel:

  • Inom musikindustrin: försäljning, lansering och konserter med världsstjärnor som t.ex. Michael Jackson, Céline Dion, Mariah Carey, Toto m.fl.
  • Genomfört ca. 50 Monster Jam Shower, arrangerat VIP hospitality för Melodifestival runt om i landet
  • Arbetat med ett antal stora events på många olika sätt: vinter och sommar OS, fotbolls VM och EM, Hockey VM och World Cup sedan 1990.
  • Genomfört NHL resor med kunder till över 100 NHL matcher samt arrangerat över 50 Formula 1 resor de senaste tio åren.

Klas är en visionär person med en dokumenterad förmåga att utveckla innovativa, framgångsrika kundevent och unika resor där kunderna alltid har trivts. Detta har resulterat i nöjda kunder och god lönsamhet i de bolag där han tidigare har varit verksam.

”Vi är mycket tacksamma och glada att Klas vill vara med på vår satsning att bli ett ledande globalt bolag inom upplevelseindustrin”. säger Torbjörn Geijer, styrelseordförande i Watch it Live AB. (publ).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg