fbpx
Kära kunder!

Kära kunder!

Watch it Live vill återigen beklaga gårdagens inställda flygresa och matchupplevelse som drabbade våra resenärer som planerat se VM matchen mellan Sverige – Sydkorea i Nizhny Novgorod i Ryssland.
Vi på Watch it Live har sedan igår arbetat med att få fullständig dokumentation från flygbolaget och flygmäklaren avseende vad som hänt vårt flygplan och har nu erhållit svar från båda parter.
Flygmäklaren MK Airbroker har varit den leverantör som vi upphandlat tjänsten av gällande charterflygningen och som i sin tur upphandlat flyg i samarbete med flygbolaget Oryxjet/Maleth-Aero.
Den information som vi nu erhållit visar på ett tekniskt problem med originalflygplanet som skulle lyfta till Stockholm söndagen den 17 juni för att ta oss vidare till Nizhny Novgorod under måndagen. Under söndagen har MK Airbroker samt Oryxjet/Maleth-Aero arbetat med att hitta andra lösningar via sina kontakter och samarbetspartners. Genom det flygalternativ som man lyckades hitta fick flygbolaget besättningsproblem som resulterade i att bolaget saknade full bemanning ombord och kunde därmed inte lyfta från Stockholm.
MK Airbroker och Oryxjet/Maleth-Aero tar på sig det fulla ansvaret för att flygningen inte kunde genomföras och är naturligtvis mycket ledsna över att flygningen fick ställas in och beklagar situationen. Se bifogat brev från flygbolaget och flygmäklaren.
Vad gäller era respektive ersättningar, arbetar vi intensivt med att sammanställa dessa, och räknar med att kunna återkomma om detta senast under torsdagen.

 

Från flygbolaget:

 

Tack för ert tålamod.
Med vänliga hälsningar
 
Elie Komo – VD
Watch It Live
Taptogatan 6, SE-115 26 Stockholm
Telefon: +46 (0)10-33 33 308
www.watchitlive.eu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?