Investerare | Watch It Live

Om Watch it Live

Watch it Live AB (publ) är ett svenskt företag med global verksamhet inom upplevelseindustrin. Konceptet och själva affärsidén bygger på att med hjälp av ett integrerat specialistnätverk kombinerat med lokal närvaro skapa unika och oförglömliga kundupplevelser av yttersta världsklass.

Watch it Lives upplevelseresor erbjuds inom sport, kultur och andra exklusiva event. Bolaget grundades redan 2008 och har sedan start byggt ett starkt varumärke inom sport och upplevelseresor.

IPO-emission planeras i syfte att öka Watch it Lives tillväxttakt

Watch it Live har en aggressiv tillväxtstrategi. Vi planerar att under närmaste åren bredda produktutbudet, växa organiskt, genomföra ett antal förvärv och expandera geografiskt.

I syfte att öka utvecklingstakten planerar Watch it Live en IPO-nyemission. Målsättningen är att bolaget skall vara redo för denna i början av 2020.

Watch it Lives nisch – upplevelseindustrin

Watch it Live verkar inom segmentet paket- och gruppresor. Det är det mest lönsamma segmentet inom resebranschen, ofta med bruttomarginaler över 30%. Målgruppen är både företagskunder (B2B) och privatpersoner (B2C). Inom B2B finns både större företag på konferenser och återförsäljarresor, men även föreningar och intresseorganisationer.

Jimmy Durmaz

 • Fotbollsproffs i FC Toulouse
 • VM-spelare för Sverige
 • Ambassadör Watch it Live AB!

Är du intresserad av att investera i Watch it Live?

Vi vill då välkomna dig då som prenumerant på vårt nyhetsbrev! Teckna din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!

  Tre affärsområden och ett brett produkterbjudande

  Watch it Lives tre affärsområden erbjuder kunderna en paketerad helhetsupplevelse. Watch it Live har historiskt varit mest fokuserat på sportresor, där majoriteten av omsättningen bestått av fotbollsresor.

  Avsikten är att bredda verksamhetens produktportföljen till att även erbjuda ett rikt utbud av kultur- och eventresor där skräddarsydda sport- och evenemangsresor kopplas samman med unika Custom Experience erbjudanden.

  TRAVEL: Upplevelseresor förpackade som premium i kategorier som sport, kultur och event

  MOMENTS: Kom närmare stjärnorna och skapa en extra VIP känsla över din upplevelse

  WIL-Buddy: En digital reseledare och en upplevelseförmedling.

  Ring oss!

  Top

  Logga in


  Skapa ett konto
  Glömt lösenord?
  Registrering är avstängt.

  Vill du logga in?

  Glömt lösenord?


  0

  Din varukorg