fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Sevilla – Real Madrid

maj 9 @ 12:00 f m Estadio Ramón Sánchez Pizjuán 2.490 kr - 2.990 kr

Följ med till den södra delen av Spanien och upplev denna fantastiska fotbollsmatch där Sevilla tar emot Real Madrid. Boka din upplevelse med Watch It Live!

Detaljer

Datum:
maj 9
Tid:
12:00 f m
Pris:
2.490 kr - 2.990 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Sevillas matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell på plats i Sevilla.
Biljettinformation
Matchbiljett kortsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Matchbiljett långsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
I regionen Andalusiens huvudstad Sevilla finner vi laget med samma namn, Sevilla FC. Klubben grundades 1905 och är det lag från Andalusien med mest regionala, nationella och internationella titlar. Varje år spelar klubben lokalderby med Real Betis, som även dem är från Sevilla. Lagen möttes för första gången 1915 och har mött varandra övar 100 gånger. Derbyt anses som ett av Spaniens viktigaste derbyn. Ramón Sánchez Pizjuán är hemmaplan för Sevilla FC. Arenan tar 45 500 åskådare och har varit skådeplats för flertalet matcher för det spanska landslaget. Faktum är det att det landslaget aldrig har förlorat en internationell match på denna arena och att klubblaget Sevilla endast förlorat två hemmamatcher mot internationellt motstånd under hela klubbens historia. Detta var 2006-07 mot AZ Alkmaar och 2009-10 mot CSKA Moskva. Arenan har av supportrarna fått smeknamnet ”La Bombonera de Nervión” vilket betyder chokladasken i Nervión.
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?