SEGLA I KROATIEN – SKAPA LAGANDA | Watch It Live
Laddar Evenemang
 • Det här evenemang har redan varit.

SEGLA I KROATIEN – SKAPA LAGANDA

Kampanjerbjudande!


Använda koden: PADELCAMP för 1200 kr i rabatt när du bokar din resa!

Watchitlive har tillsammans med Silva Padel nöjet att presentera en oförglömlig padel resa till Higueron Padel Club i Spanien. Här ingår bla 12 timmars padelträning med proffstränare, 5 stjärnigt boende och fina välkomspaket

Silva padel: Med en passion för träningskläder och ett maniskt öga för detaljer har Silva padel utvecklat funktionella padelkläder med en riktig snygg design - de har utvecklat outfits för henne och honom i alla åldrar som "makes you wanna play"

MvH Watchitlive teamet

februari 20 2020 - februari 1 2021

Silva Padel

SEGLA I KROATIEN – SKAPA LAGANDA

 • Målet med resan är att motivera och uppmuntra era medarbetare i en stimulerande miljö. Deltagarna ställs inför olika utmaningar/uppdrag, där det i vissa fall finns ett tävlingsmoment. Uppdragen vävs naturligt in i seglingen så att deltagarna gemensamt kan upptäcka destinationen och få ett mervärde.
 • Antalet deltagare beräknas bli 20 personer.
 • Destination/resmål är Kroatien (Split) med kringliggande skärgård.
 • Boende, ni kommer att bo ombord på bekväma segelbåtar.
 • Mötes-/konferenslokal, enligt era önskemål, förslagsvis en dag i Maslinica med

Konferensrum

 • Socialt program vävs naturligt in under hela resans gång med aktiviteter och uppdrag som relaterar till de platser vi besöker.

RESEFAKTA OCH BÅTAR

BÅTAR

Välutrustade och bekväma båtar med goda seglingsegenskaper. 10 gäster per båt i 5 hytter.

PRELIMINÄRT PROGRAM

Segling tillsammans med Croatia Yacht Club är mer än bara en resa. Här gäller det inte bara att segla snabbt och rätt utan även att använda besättningens alla olika egenskaper och kunskaper under resans gång. Navigation, seglingsteori, poesi, astronomi och gastronomi är bara några av de ämnesområden besättningarna måste behärska under veckan. Varje båt har tillgång till en skeppare.

Gynnsamt klimat, en fantastisk skärgård, osannolikt klart vatten och fantastisk mat. Med dessa förutsättningar har vi ett bra utgångsläge. Vi blandar uppgifterna, ibland deltar hela gruppen tillsammans och ibland utförs uppgifterna båtvis. Tävlingsmomenten vävs in i programmet under dagarna. Alla aktiviteter i Croatia Sailing Cup är inte i detalj beskrivna utan presenteras senare när ni bestämt er. Förslaget justeras efter era önskemål.

Boende ombord

Båtarna vi seglar på är utrustad för att minst en vecka ska kunna spenderas ute till sjös utan tillgång till landning/påfyllning av el och vatten. Det finns möjlighet att både duscha, laga bra mat (vilket vi kommer göra under veckan i form av luncher), sova bekvämt och ladda mobiltelefoner ombord. Anledningen till att detta är viktigt för oss är enkel, alla ska kunna segla med oss! Ung som äldre och oavsett om du har massor med erfarenhet av havet eller aldrig har varit ombord på en segelbåt. Bekvämligheten finns ombord och för man har alltid en dörr att stänga om sig.

 

Förslag på rutt och aktiviteter

Utforska

 • Promenad i olivlundarna på Solta
 • Guidning i de militära gångarna på Vis
 • Besök vid gröna grottorna
 • Besök på Vingården Zlatan
 • Besök vid vattenfallet i Krk

         

Ta del av kultur och historia

 • Besök på fortet Fort Georg
 • Besök ön Lastovo känd för sina många grottor och se spår efter forna tiden grottmänniskor
 • Segla till Milna på ön Brac och promenera i de små gränderna för att sedan ta sig upp till barockkyrkan på höjden i hamnen

Skapa laganda

 • Kappsegling mellan båtarna med fokus att skapa team-building
 • Segling genom det magiska Kornati
 • Lär dig seglingens första steg

Skapa gemenskap

 • Middag med möjlighet till Nattklubb på Hvar
 • Aftersail och gemensam middag på restaurang

                

Så här beskriver en av våra tidigare gäster en dag på sjön

“Gryning i kajutan, känner mig ovanligt pigg trots den sena kvällen igår. Stark och fri. Vem kunde gå och lägga sig? Havet låg stilla och vi hade samlats på däck för en öl efter dagens ganska tuffa segeltävling. Pelle imponerade – en så´n klippa vid rodret, det hade jag svårt att tro. Men livet överraskar och det kan man lugnt säga att Fia också gjorde. Vilken närvaro, vilken snabbhet – hade hon inte reagerat som hon gjorde så vet man aldrig hur det hade gått. Men vi klarade det, vilken känsla efteråt – det går knappt att beskriva. Måste upplevas, och samhörigheten – att det kan vara så enkelt; ett hav, en segelbåt, en oändlig horisont, mycket snack, en hel del insikter och en gemenskap som jag faktiskt inte visste att vi hade på företaget. Förrän nu. Det är lätt att riva murar när omgivningen är så enkel som här. Konferensrum i all ära, men tätt tillsammans i sittbrunnen har vi nog ändå tagit de allra bästa besluten, kommit på de mest lysande idéerna och garvat mer under dessa dagar än vi gjort på ett helt år hemma på kontoret. Jag är övertygad om att vi tar med oss den känslan hem. Känslan av en helt ny företagskultur. Det börjar bli varmt; dags för ett dyk i det djupa blå – vilken morgon!”

Boende

Detaljer

Börjar:
februari 20, 2020
Slutar:
februari 1
Evenemang Kategori:

Ring oss!

Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg