fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Schalke 04 – Mönchengladbach

april 28 @ 3:30 e m - 5:30 e m Veltins Arena 2.490 kr - 3.090 kr

Följ med oss på Watch It Live och upplev fotbollen i Tyskland och Bundesliga. Schalke 04 spelar för en 2: platsen i liga och en viktigt direkt platsen till Uefa Champions Legue nästa år. Boka din upplevelse nu!

Detaljer

Datum:
april 28
Tid:
3:30 e m - 5:30 e m
Pris:
2.490 kr - 3.090 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Schalkes matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell på plats i Gelsenkirchen.
Biljettinformation
Matchbiljett Kortsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Matchbiljett Långsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren
Om klubben
Schalke 04 är en av Tysklands populäraste klubbar trots att laget inte haft någon större framgång sedan tidigt 40-tal. Laget kommer från Gelsenkirchen som ligger i industriregionen Ruhr. Klubben är den näst största sportklubben i Tyskland med över 100 000 medlemmar. Förutom fotboll utövar man även basket och handboll i Schalke 04 regi. Varje år spelar laget lokalderby mot Borussia Dortmund i form av det prestigefyllda Ruhr-derbyt som är ett av de största matcherna under året i Tyska Bundesliga. Veltins Arena öppnade 2001 och har sedan dess varit hemmaplan för Schalke 04. Arenan har blivit en föregångare till många moderna arenor med sitt utfälbara tak och utdragbara gräsmatta. Arenan täcks av två lager med fiberglas vilket kan stängas eller öppnas beroende på väder och arrangemang. För att planen skall växa och frodas och inte förstöras av den stängda arenan kan man på 4 timmar förflytta hela gräsmattan från innandömet i arenan till ett öppet fält där det kan få allt solljus den behöver. Arenan har en kapacitet på 61 500 åskådare under matcher i tyska Bundesliga.

Plats

Veltins Arena
Arenaring 1, 45891
Gelsenkirchen, Germany
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?