Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har redan varit.

Roma – Juventus |

maj 13 2018 - maj 13 2018

Upplevelsepaket

Roma jagar 3:e platsen i ligan och titeln bäst i stan. Juventus jagar scudetto nummer 6 i följd och och den 34:e i klubbens historia. Missat inte att se en fantastisk fotbollsmatch live med Watch It Live. Boka din upplevelse nu!

Boende

Detaljer

Datum:
maj 13, 2018
Tid:
3:00 e m - 5:00 e m
Pris:
2.590 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Din matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell på plats i Rom.
Biljettinformation
Matchbiljett Långsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
AS Roma är Italienska huvudstadens huvudklubb. Laget firade stora triumfer i början av 2000-talet med höjdpunkten ligatiteln säsongen 2000-01. På senare år har dock klubben haft svårt att hitta stabilitet utan istället studsat fram och tillbaka mellan en mittplacering och toppen i ligan. Klubbens största ikon och lagkapten är Francesco Totti. Totti har spelat runt 500 matcher för klubben och svarat för mer än 200 mål. Hans storstilade prestationer har gjort att fansen gett honom smeknamet Il Gladiatore. Varje år möts AS Roma och lokalrivalen Lazio i ett av Europas hetaste derbyn Derby della Capitale. Derbyt karakteriseras av fulla läktare och euforiska supportrar. Roms Olympiastadio eller Stadio Olimpico som den heter på Italienska är hemvist åt både AS Roma och Lazio i Italienska Serie A. Varje år avgörs även den italienska cupen, Coppa Italia, på denna arena. Roms Olympiastadio är förutom en fotbollsarena även en friidrottsarena vilket gör att planen är omringad av löparbanor. Detta är något som inte går hand i hand med den moderna fotbollen men när stadion fylls med 72 600 personer under ett Rom-derby är det få som klagar. Planerna att bygga en ny arena efter engelsk standard med läktarsektionerna nära planen är i full gång. Olympiastadion i Rom var värd för 2009 års Champions Leaguefinal där Barcelona slog Manchester United med två mål mot noll.

Plats

Stadio Olimpico
Stadio Olimpico
Rome, Italy
+ Google Map

Plats

Stadio Olimpico
Stadio Olimpico
Rome, Italy
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Glömt lösenord?
Registrering är avstängt.

Vill du logga in?

Glömt lösenord?


0

Din varukorg