fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Real Madrid – Leganes

april 28 @ 6:30 e m - 8:30 e m Estadio Santiago Bernabéu 1.490 kr - 2.190 kr

I omgång 35 av 38 av La Liga tar Real Madrid emot Leganes. Följ med Watch it Live och se ett av världens bästa fotbollslag och världens bästa fotbollsspelare på plats i Madrid.

Detaljer

Datum:
april 28
Tid:
6:30 e m - 8:30 e m
Pris:
1.490 kr - 2.190 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Real Madrid matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell på plats i Madrid.
Biljettinformation
Matchbiljett Kortsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Matchbiljett Långsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
Klubben Real Madrid, grundad 1902, räknas enligt Forbes senaste undersökning som världens näst mest värdefulla klubb. Real Madrid är en av tre klubbar, tillsammans med Athletic Bilbao och Barcelona, som aldrig åkt ur den spanska högsta divisionen. Laget har vunnit spanska ligan 32 gånger och internationellt har de vunnit 9 stycken Europacupen/Champions League vilket är rekord. Real Madrid är ett lag som under de senaste åren varit fullt med storspelare. David Beckham, Zinedine Zidane, Ronaldo, Luis Figo och Raul spelade alla i klubben under den kända ”El Galácticos” eran under tidigt 2000-tal. I dagens Real Madrid är kanske den starkast lysande stjärnan Cristano Ronaldo som klubben köpte från Manchester United för hela 80 miljoner pund. Norr om centrala Madrid hittar vi Santiago Bernabéu, hemmaplan för Real Madrid. Arenan är döpt efter deras förre klubbordförande Santiago Bernabéu Yeste och har en kapacitet på 85 450 platser. Vid arenan hittar vi världens största fanstore på tre våningar som innehåller allt vad en Real Madrid-supporter kan tänkas behöva. 2007 spelades match nummer 1000 på arenan och samma år blev Santiago Bernabeu klassade som en ”Elite Stadium” av UEFA.

Plats

Estadio Santiago Bernabéu
Av. de Concha Espina
Madrid, Madrid 28036 Spain
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?