fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Lazio – Sampdoria

april 22 @ 3:00 e m - 5:00 e m Stadio Olimpico 790 kr - 1.290 kr

Lazio slås om titeln bäst i stan, 3:e platsen i ligan och en direkt plats till fotbollens fin rum Uefa Champions League

Detaljer

Datum:
april 22
Tid:
3:00 e m - 5:00 e m
Pris:
790 kr - 1.290 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. SS Lazio matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell på plats i Rom.
Biljettinformation
Matchbiljett kortsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Matchbiljett långsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
Lazio är en mångsidig fotbollsklubb med gamla anor som grundades 1900. Lazio spelar i vita byxor och himmelsblå tröjor hemma och himmelsblå byxor och vita tröjor borta. SS Lazio är huvudstaden Roms andra klubb med lite färre supportrar än lokalrivalen AS Roma. Varje år spelar klubben det prestigefyllda Derby della Capitale mot AS Roma. Lazio har varit en mycket känd klubb i Sverige sedan Sven-Göran Erikssons roll som klubbens tränare från 1997-2001. Eriksson vann under sin tid i Rom både Italienska ligan, Cupvinnarcupen och Coppa Italia.

Plats

Stadio Olimpico
Stadio Olimpico
Rome, Italy
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?