fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Juventus – Bologna

maj 5 @ 8:45 e m - 10:30 e m Allianz Stadium 1.990 kr - 2.990 kr

Följ med Watch It Live och se när Juventus har möjligheten att vinna Scudetto för 34:e gången sedan seriesystemet Serie A startade. Missa inte fest på ett kokande Allianz Stadium i Turin. Boka fest nu!

Detaljer

Datum:
maj 5
Tid:
8:45 e m - 10:30 e m
Pris:
1.990 kr - 2.990 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Juventus FC matchbiljetter levereras i regel till ditt hotell. Det kan vid vissa matcher krävas att biljetterna hämtas upp på matchdagen vid Juventus biljettkontor vid den nya arenan, skulle detta inträffa meddelas du som resenär i god tid innan avresa. Generella öppettider för biljettluckan är 2,5 h fram till avspark. Ca 5 dagar innan match kommer information att skickas ut om exakt var biljettluckan är belägen samt uthämtningsprocedure
Biljettinformation
Kortsida matchbiljett -Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Långsida matchbiljett - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
Denna framgångsrika klubb från Turin, bildades 1897 av några studenter. Det är även därifrån som namnet härstammar eftersom Juventus kallas för Juve vilket betyder ungdom. Men med årens lopp har denna ungdom blivit äldre och Juventus kallas numer även för Den gamla damen och Bianconeri. De två stjärnorna på Juventus tröja betyder att de har vunnit ligatiteln mer än 20 gånger. Juventus är det enda laget med två stjärnor, närmast efter är Inter och AC Milan med 18 segrar vardera.

Plats

Allianz Stadium
Corso Gaetano Scirea, 50
Turin, 10151 Italy
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?