fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Chelsea – Liverpool

maj 6 @ 4:30 e m - 6:30 e m Stamford Bridge 6.000 kr - 7.500 kr

Upplev den näst sista omgången för Premier League säsongen 17/18 på bästa möjliga sätt. Se Chelsea ta emot Liverpool på Stamford Bridge, där allt och lite till står på spel för båda lagen. Missat inte att följa med till London för att uppleva den fantastiska tillställning med Watch It Live.

Biljetter

Obegränsat tillgänglig
Kortsida6.000,00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

Obegränsat tillgänglig
Långsida7.500,00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

Detaljer

Datum:
maj 6
Tid:
4:30 e m - 6:30 e m
Pris:
6.000 kr - 7.500 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Samtliga biljetter köpta via Watch It Live är på Chelsea FC hemmasektioner. Det är strikt förbjudet att under några omständigheter ha med/på sig accessoarer som stödjer bortalaget. Chelsea FC förbehåller sig rätten att vägra inträde till personer som inte är lämpligt klädda. Chelsea FC biljetter levereras direkt till ditt hotell i London. För vissa matcher såsom Champions League kan biljetterna även få hämtas på Chelseas biljettkontor.
Biljettinformation
Kortsida Stamford Bridge ; Långsida Stamford Bridge
Om klubben
Chelsea FC grundades i London 1905 och flyttade kort efter in på nyrenoverade Stamford Bridge. Efter en medioker start kom klubben att sätta sitt avtryck i den engelska toppfotbollen i mitten av 1950-talet då klubben säsongen 1954-1955 vann sin första ligatitel. Chelsea FC är en av de få klubbarna i England som alltid har spelat i Premier League. Senaste åren har Chelsea verkligen visat sig vara en toppklubb och detta mycket tack vare deras ägare, Roman Abramovich, som varit delaktig i klubben sedan 2003. Stamford Bridge är en av Englands äldsta arenor och har idag en kapacitet på 41 837 åskådare. Arenan invigdes 1877 men först 1905 användes den för första gången för en fotbollsmatch. Arenan hade tidigare varit en friidrottanläggning, men efter en stor ombyggnad vid sekelskiftet erbjöds Fulham FC att flytta sin verksamhet dit. Fulham tackade däremot nej och istället grundades klubben Chelsea FC och flyttade in på arenan. 1994 beslutade klubben att under en åtta års period renovera tre av läktarna samt en ombyggnad av East Stand. Allt detta stod klart till säsongen 2001/2002. Ombyggnationerna har gett Stamford Bridge en härlig inramning. Klubben kollar däremot på möjligheten att öka antalet platser på Stamford Bridge men tyvärr begränsas dessa planer av arenans läge med omkringliggande hus och företag. När Stamford Bridge renoverades anlades även på området två hotell, lägenheter, restauranger, barer, Chelsea Megastore och attraktionen Chelsea World of Sport. Chelseas museum, Centenary Museum, är Londons största fotbollsmuseum och ligger bakom Matthew Harding Stand på arenan. Här kan du kolla allt från gamla matchtröjor till att testa din skotteknik i Adidas Shooting Gallery. Tidigare nämnd Chelsea Megastore utgör två våningar och ligger på sydvästra sidan av arenan. Förutom denna butik finns det även två mindre affärer, en vid Stamford Gate Entrance samt en inne i museet. På matchdagen förekommer även mobila butiker runt om arenan. Hitta till arenan: Stamford Bridge är den mest centrala fotbollsarenan i London och man tar sig enkelt hit via tunnelbana eller buss. Det är inte rekommenderat att köra bil till arenan på matchdagen på grund av parkeringsförbud på många gator runtom Stamford Bridge. Närmaste tunnelbanestation är Fulham Broadway Station som ligger på District Line. Du tar smidigast tunnelbanan till Earls Court Station och byter till linjen mot Wimbledon. Det är två tågstationer över mark i närheten av Stamford Bridge. Den närmsta är West Brompton Station medan Imperial Wharf Station ligger ca 15 minuters promenad från arenan. Det finns två busshållplatser utanför Stamford Bridge vid Fulham Road. Supportrar kan ta buss 14, 211 eller 414 direkt till Stamford Bridge

Plats

Stamford Bridge
Stamford Bridge
London, United Kingdom
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?