fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Borussia Dortmund – FSV Mainz 05

maj 5 @ 3:30 e m - 5:30 e m Westfalenstadion 1.690 kr - 1.990 kr

Vill du uppleva en fullsatt arena som fullständigt kokar, då ska du åka till Dortmund och se Borussia Dortmunds spela på Westfalenstadion. Följ med Watch It Live och upplev denna match på plats. BVB jagar en direkt plats till Uefa Champions League och Mainz 05 jagar ett nytt kontrakt i den tyska högsta ligan. Allt och lite till står på spel. Boka din upplevelse nu!

Detaljer

Datum:
maj 5
Tid:
3:30 e m - 5:30 e m
Pris:
1.690 kr - 1.990 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Borussia Dortmunds matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell på plats i Dortmund. I vissa fall kan biljetterna få hämtas på Borussia Dortmunds biljettkontor.
Biljettinformation
Matchbiljett Kortsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Matchbiljett Långsida - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
Borussia Dortmund har de senaste åren varit en av Tysklands absoluta toppklubbar. De leder publikligan överlägset och med sitt underhållande och anfallsinriktade spel har laget lamslagit många storklubbar i deras väg mot guld. Dortmund har vunnit den tyska Bundesliga 5 gånger. De vann ligan både säsong 2010-2011 och 2011-2012 och som grädde på moset van den även den tyska cupen 2011-2012 efter 5-2 seger mot Bayern München inför 75 000 åskådare på Olympiastadion i Berlin. Hela 700 000 människor anmälde sitt intresse för biljetter inför den matchen. Varje år möter klubben lokalrivalen Schalke 04 i det prestigeladdade Ruhrderbyt.
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?