fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Barcelona – Villareal

maj 9 @ 12:00 f m Camp Nou 1.490 kr - 1.990 kr

Upplev fotbollen när den är som bäst. Följ med till Barcelona och se när ett av världens bästa lag tar emot Villareal. FC Barcelona jagar guldet i ligan för 25:e gången i klubbens historia. Missa inte denna upplevelse, säkra din plats nu!

Biljetter

22 tillgänglig
Kortsida1.490,00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

23 tillgänglig
Långsida1.990,00 kr

Fyll i alla fälten som krävs

Detaljer

Datum:
maj 9
Tid:
12:00 f m
Pris:
1.490 kr - 1.990 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. FC Barcelona’s matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell i Barcelona.
Biljettinformation
Kortsida matchbiljett -Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Långsida matchbiljett - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
FC Barcelona är en av världens största och mest framgångsrika fotbollsklubbar. Barça har vunnit spanska ligan 24 gånger och Champions League 5 gånger. Detta senast säsongen 2014/2015. FC Barcelona har en stor fanskara över hela världen och varje år spelar klubben två derbyn med stor rivalitet. Lokalderbyt, El derbi Barceloni, mot RCD Espanyol är en av årets höjdpunkter för invånarna i Barcelona men det ligger i underläge mot ett av världens mest prestigefyllda derbyn El Clásico där laget från Katalonien ställs mot Real Madrid från Spaniens huvudstad. Klubbarna möttes för första gången 3 maj 1902 och sedan dess har de spelat mot varandra ca 250 gånger. I Barcelona spelar världens kanske bäste fotbollspelare Lionel Messi. Messi liknas ofta vid den forne storspelaren Diego Maradona och har vunnit Ballon d’Or 2009,2010,2011,2012 och 2015. Camp Nou i Barcelona är Europas största arena med en kapacitet på 96 300 åskådarplatser. Arenan öppnade i september 1957 och har sedan dess varit hemmalag åt ett av världens bästa klubblag, FC Barcelona. Camp Nou ligger i ett område fullt med sportfaciliteter. Mitt emot arenan ligger Palau Blaugrana där både Barcelonas handbollslag och basketlag spelar sina matcher. Här hittar du även Barcelona Mega Store vilket är en gigantisk butik där du kan köpa allt du önskar i artiklar för att stötta FC Barcelona. Själva arenan inhyser ett spelar-kapell och FC Barcelona Museum som har över 1,2 miljoner besökare per år.

Plats

Camp Nou
C. d'Aristides Maillol, 12
Barcelona, Barcelona 08028 Spain
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?