fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

Atlético Madrid – Espanyol

maj 6 @ 4:15 e m - 6:20 e m Estadio Vicente Calderon 1.390 kr - 1.890 kr

Följ med Watch It Live och upplev den näst sista hemma matchen för Atléctio Madrid. Ett Atlético Madrid som jagar 2:a platsen i La Liga och titeln bäst i Madrid stan!

Detaljer

Datum:
maj 6
Tid:
4:15 e m - 6:20 e m
Pris:
1.390 kr - 1.890 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. Atlético Madrid’s matchbiljetter levereras direkt till ditt hotell i Madrid.
Biljettinformation
Kortsida matchbiljett - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Långsida matchbiljett - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
Atlético de Madrid, från Spaniens huvudstad, har alltid fått se sig som en lillebror till storklubben Real Madrid. Trots detta har klubben de senaste säsongerna växt så att det knakar och räknas idag som ett av topplagen i Spanska La Liga. Smeknamnet Los Colchoneros, som på svenska betyder mattillverkarna har laget fått på grund av sina röd-vita ränder på tröjorna och i klubbens emblem. Dessa färger är de samma som gamla madrasser brukade ha förr i tiden. I hjärtat av Madrid, på Manzanaresflodens strandbank hittar vi Atletico Madrids hemmaborg Estadio Vicente Calderón. Arenan har en kapacitet på 54 900 platser och stolarna är färgade röda och vita efter klubbens ränder på matchtröjan. Arenan öppnade 1966 och består av en fristående huvudläktare samt en långsida hoplänkade med kortsidorna. På arenan är det endast på huvudläktaren som du sitter under tak. Arenan var den första i spanien som blev klassad som en 5 stjärnig ”Elite Stadium” av UEFA år 2003.

Plats

Estadio Vicente Calderon
Paseo de la Virgen del Puerto
Madrid, Madrid 28005 Spain
+ Google Map
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?