fbpx
Laddar Evenemang
  • Det här eventet har redan varit.

AC Milan – Verona

maj 5 @ 6:00 e m - 8:00 e m 490 kr - 1.290 kr

AC Milan jagar 5:e platsen i ligan och en direkt plats till Uefa Europa League nästa år. Följ med Watch It Live och se denna fantastiska match på plats i Milano.

Detaljer

Datum:
maj 5
Tid:
6:00 e m - 8:00 e m
Pris:
490 kr - 1.290 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Annan

Viktig information
Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att boka en extra natt för att minimera risken att bli påverkade av en eventuell matchflytt. AC Milan biljetter levereras direkt till ditt hotell i Milano. I vissa fall kan även biljetterna få hämtas på Milans biljettkontor.
Biljettinformation
Kortsida matchbiljett -Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens kortsida i den övre sektionen av läktaren. Långsida matchbiljett - Denna biljett ger dig access till en sittplats på fotbollplanens långsida i den övre sektionen av läktaren.
Om klubben
AC Milan är en fotbollsklubb med många titlar och en lång tradition. De är tillsammans med argentinska Boca Juniors den klubben i världen med mest internationella titlar, hela 18 stycken. Klubben har vunnit den inhemska ligan 18 gånger och hamnat på en hedersam andraplats hela 16 gånger. I AC Milan finns en stor tradition av stora svenska spelare. I början av 1950-talet spelade tre svenskar tillsammans i AC Milan. Dessa var Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Nils Liedholm. Spelarna var en bidragande orsak till klubbens storhetsperiod och fick av supportrarna benämningen Gre-No-Li efter de första versalerna i deras efternamn. Långt tillbaka i tiden var AC Milan arbetarklassens lag, medan lokalrivalen FC Inter stöddes av mellan/överklass. Detta gjorde lagens årliga derby ”Derby della Madoninna” till något extra. Denna rivalitet hänger kvar än idag!
Top

Logga in


Skapa ett konto
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glömt lösenord?